Helmes Summer Bootcamp 2017

Helmes Summer Bootcamp 2017

Thursday 20 August 2015

10. päev - arendus + kohtumine lõppkasutajaga + Helmese tutvustus

Arendus

Meeskondade efektiivsus on märgatavalt kasvanud. Koostöö nii meeskonna liikmete kui mentoritega on kenasti sisse töötanud ja sujub väga hästi. Uued funktsionaalsused valmivad järjest kiiremini ja kiiremini.
Vajalikul hetkel võtab mentor meeskonna kokku ja seletab olulisi nüansse. 


Kohtumine lõppkasutajaga

Pärast esimest sprinti demo joonistus kenasti välja, miks on agiilne arendus parem waterfall lähenemisest. Kui lõppkasutaja näeb töötavat funktsionaalsust, siis ta oskab välja tuua aspekte, mida esialgsel planeerimisel ei suudeta ette näha. Arenduse käigus saab teha vajalikud muudatused ning lõppkokkuvõttes saab klient väärtuslikuma lahenduse. Kümnendal päeval kohtuti lõppkasutajaga, et paremini aru saada, kuidas nad päriselt tahavad rakendust kasutada. Kuna põhifunktsionaalsused olid selleks hetkeks juba enam-vähem valmis, siis oli lõppkasutajatel suhteliselt lihtne anda konstruktiivset tagasisidet. 


Helmes tutvustus

Helmese asutaja ja tegevjuht tutvustas osalistele, kuidas Helmes on ülesse ehitatud ning kuhu suunas liigutakse. Osalistel oli väga tore näha, et tegevjuhi südameasjaks on töötajate rahulolu.