Viimane rakenduse lihv
Enne lõunat kontrolliti kogu rakendus uuesti üle, et vältida halbu üllatusi viimasel demol.
Mõlemad meeskonnad olid valmis saanud töötavad rakendused, mida Helmes soovib reaalselt kasutusele võtta. Küll saab mõlemat rakendust edasi arendada, kuid MVP-d (Minimal Viable Product) (ja isegi natukene rohkemgi) saadi valmis.
Sprint demo
Nagu iga sprint nii ka viimane (kolmas) lõppes ametliku sprint demoga.
Meeskonnad näitasid seal, mis user story-sid nad plaanisid ära teha ning mis nad valmis said.
Kõik user story-d võttis tooteomaniku kenasti vastu.
Lõpu demode harjutamine
Pärastlõunal hakkasid meeskonnad ettevalmistama lõpudemosid. Lõpudemod erinesid sprint-i demodest sellega, et eesmärk ei ole demoda user story-isid vaid äriprotsesse.
Lõpudemode puhul oli kõige olulisem, et seda oleks väga lihtne jälgida. Lisaks oli oluline, et inimesed, kes näevad seda süsteemi esimest korda saaksid kenasti aru, mis süsteemidega on tegemist.Kliendisuhtluse seminar
Meie väga edukas tiimijuht rääkis osalistele, mis probleemid on temal tekkinud klientidega suhtluses ning kuidas ta neid probleeme ületab.
Tagasiside
Helmese jaoks on väga oluline saada tagasisidet. Bootcampi me teeme just osaliste jaoks, mistõttu on nende tagasiside määrava tähtsusega. Helmes jaoks oli esimene kord korraldada Bootcampi. Osalejad andsid Bootcampile väga positiivset tagasisidet, kuid Helmes soov on järgmine kord veel paremini korraldada suveülikooli.
Tagasiside andmine toimus erinevates formaatides. Alates sellest, et igaüks räägib, mis talle meeldis ja mis mitte. Pildil on näha aga kirjaliku küsitluse täitmist.
Lõpupidu
Lõpupidu toimus Toiduakadeemias. Tippkoka juhendamisel tegid Bootcampi osalejad endale 5-käigulise Tai õhtusöögi.
Inimesed jaotati kolmeliikmelisteks tiimideks, kes hakkasid ühte käiku ettevalmistama.
Kui algselt oli mõni liige äraootaval seisukohal, et kas selline tegevus on kõige ägedam (peab ise tegema süüa mitte ei tehta sulle süüa). Kui aga inimesed reaalselt hakkasid koos maitsvat toitu valmistama, siis see meeldis kõigile väga.Igaüks sai retsepti koju kaasa ehk neid hõrgutisi suudavad osalised edaspidi ka ise teha.
Part nägi vägagi hõrgutav välja ...
Toidu serveerimise juures pandi kõvasti rõhku ka esteetikale.
Ettekandmise eest hoolitses professionaalne teenindaja.
Eelroog - lõhesupp
Veiseliha
Paljude lemmikuks said kanavardad.
Toit sai väga maitsev ning kõhud said kõigil ka kenasti täis - oli väga mõnus viis Helmes Summer Bootcamp 2015 kokku tõmmata.